O nas

Mnogi ljudje označujejo “Spovednico” kot kultno družbo. Nenazadnje, tudi ti si odkril ta fenomen.

Najverjetneje so ti prijatelji dali namig ali morda si videl/a naše objave na socialnih omrežjih. Kakorkoli, sedaj si končno z nami in to je kul 🤘

Pri nas ljudje vsak dan spoznajo nekaj novega o drugih ljudjeh in velika večina najde tudi sebe v objavljenem gradivu ter spozna, da očitno ni nič narobe z njihovimi glavami. Tu lahko preberete samo tisto, kar pošiljajo naši bralci - isti ljudje kot vi.

Nekdo bi lahko rekel, da je tukaj mogoče videti refleksijo resničnega življenja in skrite strani v človeških mislih. 🙄 Čustva tukaj so kot vodnjak: smeh dokler vas ne bo začelo boleti v trebuhu ali pa dokler se ne naježite od strahu. 🙃 Mogoče boš tu našel le nore ljudi. Možno! Ampak to je še bolj zanimivo. 😜

Na “Spovednici” lahko vidiš življenje skozi oči tisočih ljudi. Uživaj! 😁

Pogoji uporabe

Prihaja kmalu.

Pogosta vprašanja

Seveda. To je celoten koncept spletne strani. Svojo skrivnost lahko oddate tudi brez prijave na spletno stran. Tudi če se registrirate in pošljete skrivnost, nikoli ne bomo razkrili, kdo je posredoval skrivnost.
Odvisno. Lahko traja do 24 ur, ali pa se skrivnosti sploh ne bomo objavili. Izberemo le zanimive skrivnosti.
Spletna stran uporablja registracijo samo za javno komentiranje in zaznamovanje skrivnosti, ki so vam všeč. Registracija zahteva le vaše uporabniško ime, elektronski naslov in geslo. Ne hranimo vaših osebnih podatkov.
To je odvisno od tebe! Ko pošlješ svojo skrivnost, lahko določiš, kdo lahko reagira in komentira. Lahko celo onemogočite oboje.
Tako kot so skrivnosti anonimne, naj ostane tudi ta podatek anonimen. Vse, kar vemo, je, da je spletno mesto zgradila oseba z vzdevkom "blacky".